Jedidja zoekt een Kamer / Appartement / Studio in Nijmegen

Jedidja zoekt: Een Kamer / Appartement / Studio in Nijmegen

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 10 m2
  • 28 Per direct

Ik ben Jedidja, 20 lentes jong (in juni 21!) en na de zomer student aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik ben momenteel druk bezig met het afronden van mijn studie Geschiedenis aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar verruil deze mooie stad graag voor de eveneens zeer mooie en historische stad Nijmegen voor een (pre)master Letterkunde aan de RU!
Ik houd (*surprise surprise*) heel erg van lezen; zowel moderne romans als klassiekers. Daarnaast zing ik graag en houd ik van gezelligheid! Van gezellig samen eten of een avondje spelletjes spelen word ik dan ook erg gelukkig :)
Daarnaast ben ik iemand die opgeruimd en rustig is. Ik hecht waarde aan het open zijn naar elkaar, maar vind het ook belangrijk dat ieders privacy wordt gerespecteerd.
Ik woon momenteel in Zaandam. Nu ik nog in Amsterdam studeer, is de afstand prima te overbruggen met het OV, maar als ik straks in Nijmegen ga studeren zou ik graag op twee wielen de uni kunnen bereiken ;)

Hierbij nog wat leuke feitjes over mij:
* Ik ben linkshandig en dus supercreatief ;)
* Ik ben muzikaal en houd heel erg van gitaar spelen en zingen (zie foto!)
* Ik schrijf regelmatig verhalen en kan in mijn baantje als online copywriter dan ook al mijn creatieve hersenspinsels kwijt :D

Algemene informatie: Jedidja
  , 25 jaar