Jeneba zoekt een Kamer / Appartement / Studio in Nijmegen

Jeneba zoekt: Een Kamer / Appartement / Studio in Nijmegen

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 16 m2
  • Vrouw
  • 25 Per direct

Mijn naam is Jeneba(uitspraak :Djayneeba), ik ben 19 jaar oud en woon momenteel in Groesbeek
Als ik mezelf zou moeten omschrijven dan is dit het:
Ik ben een gezellig meisje met een authentiek persoonlijkheid. Eerlijkheid vind ik belangrijk. Ik ben het type meisje dat huilt in een ruzie, niet omdat ze zwak, meer omdat ze niet tegen onrechtvaardigheid kan.

Ik ben geboren in Sierra Leone maar opgegroeid in Nederland, ik woon nu 9 jaar in NL, dus je kan gerust zeggen dat ik een klein beetje pittig ben maar absoluut niet op een negatieve manier.

Doordat ik als het waren in twee werelden leef, maakt dat het makkelijk voor mij om mij aan wat voor situatie dan ook moeiteloos aan te passen. Gezelligheid met mijn huisgenoten vind ik een pre. Huisgenoten zie ik namelijk als broers en zussen.

Ik ben een nette meid die graag met iedereen wilt kunnen opschieten.

Studeren doe ik nog niet, maar ik ben zeker van plan na de zomer vavo te gaan doen. Ik heb midden in mijn eindexamen jaar moeten stoppen door een burnout. Alles gaat nu gelukkig beter. Na het behalen van mijn vwo diploma wil ik verder met geneeskunde. Doordat ik nu niet naar school ga werk ik voltijd bij Fonky Sales. Ik weet dat het een beetje raar klikt dat iemand die eigenlijk nog op het middelbare school zit op zichzelf woont, maar voor mij begon op mezelf wonen al op mijn 17 en over 3 maanden wordt ik 20.
Verder kijk ik echt heel erg uit naar een plek die ik thuis kan noemen en naar huisgenoten die ik vrienden kan noemen.

Ik hoop dat ik voldoende informatie heb gegeven zoniet dan wil ik met alle plezier mezelf mondeling komen voorstellen in de gezelschap van een kopje thee of koffie!

Algemene informatie: Jeneba
  Vrouw, 25 jaar