Wes zoekt een Kamer / Appartement / Studio in Nijmegen

Wes zoekt: Een Kamer / Appartement / Studio in Nijmegen

  • Kamer / Appartement / Studio
  • Min. 12 m2
  • Man
  • 18 Per direct

Mijn naam is Wes Aerts, ik ben 19 jaar en ik zit nu in mijn tweede studiejaar van Pedagogische Wetenschappen van Primair Onderwijs aan de RU. Afgelopen jaar heb ik al op kamers gewoond, maar omdat mijn huisbaas per se samen moest gaan wonen met zijn vriendin woon ik nu weer thuis bij mijn ouders. Mijn ouders wonen in een klein dorpje in de buurt van Tilburg en reizen naar Nijmegen vanuit hier is echt een hel. Daarom hoop ik dat jullie mij kunnen verlossen :)

In mijn vrije tijd ga ik graag naar activiteiten van mijn studievereniging Postelein, dit jaar ga ik hierbij ook een commissie doen. Daarnaast werk ik als surveillant op scholen voor de examens en ben ik teamleider in het recreatieteam op een vakantiepark. Dansen doe ik niet alleen op de camping, maar ook zo nu en dan in de fuik.

Doordat ik al een jaar op kamers woon weet ik gelukkig al hoe het reilen en zeilen op kamers werkt en heb ik al ervaring met schoonmaakroosters en samenwonen. Ik hoop een huis te vinden, waarin je ook wel met elkaar samenwoont. 's Avonds een keer een serietje kijken, samen eten of een spelletje doen vind ikzelf heel leuk. Wat jullie daarvoor terugkrijgen is een huisgenoot die graag kookt, altijd na het stappen de beste late night snacks maakt, opgeruimd is en ik maak met regelmaat domme dingen mee als ik op stap ben geweest dus je hebt ook nog iets te lachen :)

Algemene informatie: Wes
  Man, 19 jaar