Amber zoekt een Appartement in Nijmegen

Amber zoekt: Een Appartement in Nijmegen

  • Appartement
  • Min. 50 m2
  • Vrouw
  • 24 Per direct

Beste verhuurder,

Mijn naam is Amber Cové. Ik ben 26 jaar jong en woonachtig in Nijmegen. Momenteel woon ik samen met mijn beste vriendin. Ik huur bij haar onder sinds 2018. Omdat zij gaat samenwonen met haar vriend, is het tijd voor mij om te vertrekken. Vandaar dat ik op zoek ben naar een woning voor mijzelf. Hiervoor heb ik van 2014 tot 2018 als student op kamers gewoond, ook in Nijmegen.

In 2020 heb ik na 6,5 jaar studeren de Master Pedagogische Wetenschappen afgerond. Sinds 2021 werk ik bij Yong BV, een (zeer leuk) bedrijf wat jonge professionals opleidt binnen het sociaal domein. Momenteel werk ik als projectleider op de afdeling Werk en Inkomen van Gemeente Alphen aan den Rijn. Ik heb een vast contract/dienstverband en verdien € 3.350,- bruto per maand. Mijn ouders zijn tweeverdieners en kunnen indien nodig garant staan.

In mijn vrije tijd ga ik graag op stap, naar feestjes en festivals. Daarnaast sport ik zo’n 2-3 keer in de week en omring ik mij het liefst met mijn lieve vrienden en familie. Ik kom uit een gezin van 5 met een oudere broer en jonger zusje. Ik heb geen huisdieren en ben ook niet van plan die te nemen. Verder vind ik dat er geleefd moet kunnen worden in mijn huis, maar het moet wel schoon en hygiënisch zijn. Ik houd altijd goed rekening met mijn buren en vind het zelf ook fijn als het doordeweeks ’s avonds rustig is.

Ik ben op zoek naar een appartement voor mezelf. Qua grootte heb ik niet per se eisen, zolang er een kleine buitenruimte is en (een aansluiting voor) een vaatwasser. Mijn budget is ongeveer 700-900 exclusief.

Ik kom graag in contact voor een eventuele bezichtiging!

Met vriendelijke groet,

Amber Cové

Algemene informatie: Amber
  Vrouw, 27 jaar
Type huurder: Professional