Evert  zoekt een Kamer in Nijmegen

Evert zoekt: Een Kamer in Nijmegen

  • Kamer
  • Min. 10 m2
  • Man
  • 24 Per direct

Hallo guys,
Ik ben 21 en ik kom uit Rotterdam. Ik word student aan de uni en ga geneeskunde doen. Na twee jaar diergeneeskunde in Antwerpen heb ik toch de beslissing genomen om in Nijmegen te studeren natuurlijk omdat ik door de decentrale selectie was ;).

Ik ben sociaal, ben geïnteresseerd in andere mensen en ik houd zeker van een feestje of een chille avond. Ik ben vrij sportief, mijn hele leven heb ik op zwemmen gezeten en ik ren elk jaar de kwart marathon van Rotterdam. Ik ben een voetbalfan, natuurlijk voor Feyenoord maar wees gerust, ik ben geen diehard hooligan, wel kijk ik elke wedstrijd als dat mogelijk is. Een potje fifa of ander spel hou ik wel van en ik vind het altijd gezellig om even te chillen of een biertje te doen. Verder hou ik van reizen en lekker eten.

Waarom ik jullie nieuwe huisgenoot moet worden… ik zoek een plek waar ik redelijk rustig kan studeren maar waarnaast er ook tijd is voor veel gezelligheid en gezamenlijk dingen te doen. Zoals uitgaan, eten, eventueel sporten. Ik ben flexibel, pas me snel aan en over het algemeen kan ik met iedereen goed opschieten ongeacht ieders achtergrond.

Hopelijk tot snel!!

Algemene informatie: Evert
  Man, 27 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars Geneeskunde (UNIVERSITEIT)
  Lid van MFVN