Sander  zoekt een Appartement / Studio in Nijmegen

Sander zoekt: Een Appartement / Studio in Nijmegen

  • Appartement / Studio
  • Min. 20 m2
  • Man
  • 28 Per direct

Mijn naam is Sander van den Hurk, 23 jaar en inmiddels al drie jaar woonachtig in Nijmegen. Recentelijk heb ik mijn bachelor geneeskunde afgerond. In oktober 2022 begin ik aan de coschappen, omdat die door corona sterk vertraagd zijn. Die wachttijd ga ik opvullen met het meeschrijven aan een drietal onderzoeken en werk bij een huisartsenpraktijk. Verder besteed ik mijn vrije tijd aan Crossfit en zwemmen.

Op dit moment woon ik in een studentenhuis aan de Daalseweg. Hier wil ik graag weg, omdat ik met de nieuwe fase van mijn leven na mijn bachelor graag een plek voor mezelf wil. Op die manier ben ik namelijk niet meer afhankelijk van mijn huisgenoten in bijvoorbeeld schoonmaak (en vooral de nalatigheid van hen daarin) en kan ik wat rustiger wonen. Ik ben naar mijn mening nog wat te jong om samen te wonen, maar het echte studentenleven is wel een beetje voorbij.

Ik ben op zoek naar een studio, omdat ik op die manier mijn tijd en ruimte efficiƫnt in kan vullen en echt een fijne plek voor mezelf heb.

Algemene informatie: Sander
  Man, 25 jaar