Appartement huren: niet meer beschikbaar Heidebloemstraat in Nijmegen

  • 75 m2
  • 3 kamers
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Nijmegen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelegen op de 7e verdieping en daarmee een prachtig vrij uitzicht! We hebben het hier over het appartement aan Heidebloemstraat in Nijmegen. Nadat je met de lift (of trap voor de liefhebber) naar beneden bent gegaan, ben je direct op loopafstand van de universiteit, het ziekenhuis en diverse winkels.

Dit bijzonder lichte appartement is onderdeel van een zeer actieve Vereniging van Eigenaren. Belangrijke aanpassingen zijn al gedaan zoals het plaatsen van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en een balkonrenovatie. Een externe beheerder plant dit stelselmatig onderhoud, waardoor zonder extra kosten er zorgeloos kan worden gewoond.

Het appartement beschikt over maar liefst 2 slaapkamers, een praktische gesloten keuken, een apart toilet en een badkamer. Door de grote raampartij heb je vanuit de woonkamer vrij uitzicht en het balkon is vanuit de keuken te betreden, een koud drankje staat dus nooit ver weg!

In het souterrain heb je een eigen berging en er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Nijmegen
Wijk/buurt: Hatertse Hei
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart