Berekent AppartementNijmegen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding?

Geen makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding AppartementNijmegen is een online huurmarkt en geen bemiddelaar/makelaar. Huurders en Appartementaanbieders ontmoeten elkaar hier op eigen initiatief. AppartementNijmegen bemiddelt dus niet en vraagt geen bemiddelingsvergoeding/makelaarsvergoeding.

Aan Appartementaanbieders in Nijmegen vragen wij geen marketingvergoeding voor het aanbieden van hun Appartement in Nijmegen. Een Appartementaanbieder kan gratis een Appartement plaatsen in Nijmegen. Huurders kunnen ook gratis een Appartementoproep plaatsen in Nijmegen, waarmee huurders aangeven dat ze opzoek zijn naar een Appartement in Nijmegen, huurders kunnen ook reageren op Appartementen in Nijmegen. Op www.appartementnijmegen.nl betaal je dus alleen als je ervoor kiest om gebruik te maken om te reageren op een huurder die een oproep heeft geplaatst op AppartementNijmegen of te reageren op een advertentie van een Appartement in Nijmegen.

Kosten makelaar/bemiddelaar en contractkosten Als je als huurder voor een Appartement kiest die door een makelaar/bemiddelaar is aangeboden in Nijmegen, kan deze makelaar/bemiddelaar wel een makelaarsvergoeding/bemiddelingsvergoeding, contractkosten of andere kosten vragen. Particuliere verhuurders in Nijmegen kunnen contractkosten vragen voor het opstellen van de huurovereenkomst. Als je meer wil weten over de vergoeding die een Appartementaanbieder vraagt voor zijn diensten, kun je dit bij de betreffende aanbieder zelf navragen.

AppartementNijmegen raadt je aan om vooraf te vragen aan de Appartementaanbieder of er bijkomende kosten zijn of vergoedingen worden gevraagd als je het Appartement afneemt of bezichtigd.

Voorkom ongewenste kosten en communiceer duidelijk met elkaar!

Alle veelgestelde vragen