Youri zoekt een Appartement in Nijmegen

Youri zoekt: Een Appartement in Nijmegen

  • Appartement
  • Min. 25 m2
  • Man
  • 29 Per direct

Beste meneer, mevrouw,

Al enige tijd heb ik een wens om in Nijmegen te gaan wonen. De reden dat ik naar Nijmegen wil, is omdat ik het belangrijk vind om mezelf meer van de wereld te laten zien. Ik voel me in deze stad thuis en wil vooral graag veel nieuwe mensen ontmoeten.

Momenteel woon ik in Den Bosch en studeer ik aan de HAN. Daarnaast werk ik als kok in een restaurant. Ik sport veel in de week, ik fitness en ik loop hard. Het weekend spendeer ik voornamelijk met vrienden, niet meer dan 2 keer per week op stap en daarnaast meer een kaartje leggen, wat gamen of ik ben aan het studeren. Overigens ben ik 24 jaar, ontvang ik studiefinanciering en werk ik als kok waardoor ik een netto inkomen heb van ongeveer 1600 euro per maand; de huur betalen zal dus geen probleem zijn. Ook kom ik aanmerking voor huursubsidie. Een garantstelling door ouder is desgewenst ook mogelijk. Verder ben ik een net persoon en studeer ik maatschappelijk werk en dienstverlening.

In het verleden heb ik full-time gewerkt en daarvan mooie meubels gekocht. Het zal dus geen typisch "studentenkoos" appartementje worden, maar gewoon mooi en strak ingericht. Ik kan u verzekeren dat uw appartement in goede handen zal zijn Ik ben van plan om hier langere periode te blijven wonen, indien mogelijk.

Graag hoor ik van of u mij uitnodigt voor een bezichtiging en zodat u nader met mij kennis kunt maken.

Groetjes!

Youri Nijsten
yourinijsten@hotmail.com
0647900797

Algemene informatie: Youri
  Man, 29 jaar
Type huurder: Student
  2e jaars Maatschappelijk werk en dienstverlening (HBO)